A motoros redőny különféle fajtái

Szponzorált tartalom

Motoros redőny

Az intelligens ház kifejezés napjainkban terjedt el és olyan technikai megoldásokon alapszik, ami könnyebbé, kényelmesebbé teszi az ember életét. Olyan elektronikai eszközökre épül, amiket különböző rendszerek irányítanak. Egy ilyen hasonló eszköz a motoros redőny, ami nem hiányozhat egyetlen okos otthonból sem, kizárólag alumíniumból készül és kétfajtát különböztethetünk meg: a külső tokos és a vakolható tokos.

Az elsőnél a felszerelést szinte bárhol használatba lehet venni, míg az utóbbi előnye, hogy sokkal esztétikusabb és jobb a szigetelése. Mindkét motoros redőny esetében lehetséges az extrák kivitelezése, mint például a szúnyogháló, legyen az konyhai vagy nappaliba kerülő típus.

A motoros redőny toktípusain túl, háromféle módszer létezik a vezérlésükre: a távirányítón keresztüli vezérlés, WIFI-n keresztüli vagy fali kapcsolás. Egy okostelefonra telepíthető applikáció segítségével, bármikor be lehet állítani a redőny állását, tartózkodjék bárhol a világban. Persze ennek a motoros redőnynek az élettartama is hosszabb, mint a korábbi változatainak.