Az angol szintfelmérő a nyelvtanulás első lépése

Szponzorált tartalom

Angol szintfelmérő

Sokan ismernek valamilyen idegen nyelvet egy bizonyos szinten. Van, aki a beszéd, más a szövegértés vagy éppen az írás terén boldogul jobban. Az angol szintfelmérő abban nyújt segítséget, hogy mindenki el tudja dönteni, milyen szinten van az angol tudása és ennek kiértékelése alapján milyen tanulási terv kidolgozására lesz szüksége.

A behappynyelviskola.hu weboldalon a jelentkezők kiválasztanak egy szintet és online kitöltenek egy tesztet, majd a nyelviskola munkatársai kiértékelik. Végül felhívják a jelentkezőt, hogy megbeszéljék vele a legjobb és legkézenfekvőbb formáját a nyelvtudásának a fejlesztésére vagy tökéletesítésére.

Az angol szintfelmérő után a jelentkezők felkeresik a budai vagy a pesti nyelviskolát és részletesen tájékozódhatnak arról, hogy mennyi időre, pénzre, energiára lesz szükségük a kívánt cél elérése érdekében. Az angol szintfelmérő természetesen senkit sem kötelez semmire, az iskola egyik legnagyobb előnye éppen a rugalmasság, így nem kell órarendhez vagy csoporthoz alkalmazkodnia a tanulónak.