Kényelmes és egyedi Thule futó babakocsi

Szponzorált tartalom

Thule futó babakocsi

Az egészséges életmód megtartás minden korosztálynak és nemnek igen fontos. Egy gyerek vállalását követően azonban vannak, akik könnyen elengedik magukat. Természetesen nem egyszerű a nevelés terhe mellett még magunkra is időt szánni, de a Thule futó babakocsi pontosan azért lett megalkotva, hogy összeköthető legyen a kellemes a hasznossal.

A sportos kismamák ideje elérkezett, amit a lurkók is nagy örömmel vesznek, hiszen kimondottan élvezik majd a gyors sétákat. A Thule futó babakocsi a kényelemre és biztonságra való tekintettel született meg. A kerekeibe levegő fújható a zökkenőmentes haladásért és még lengéscsillapítóval is ellátták a tervezők.

A tetőrész különböző szögekben állítható, valamint kontraszerű fékről is gondoskodtak a szakemberek. A Thule futó babakocsi kerekei egyetlen mozdulattal levehetőek szükség esetén. Minden adott ahhoz, hogy az eddigi elkényelmesedett életünket kicsit felturbózzuk, amivel mindenki jól jár majd. Mutassunk példát a gyerekünknek, már egészen kicsi kortól kezdve, hogy tudja, a mozgás mennyit számít!