Ne maradjon le a kerékpár lámpa!

Szponzorált tartalom

Kerékpár lámpa

A közlekedés során mindig oda kell figyelni, hogy lehetőség szerint jól láthatóak legyünk a többi jármű számára. Erre különös tekintettel érdemes lenni a téli időszakban, amikor nagyon hamar sötétedik. A bringások kiemelt veszélynek vannak kitéve ezen szempontból, így a kerékpár lámpa jelenléte mindenekelőtt való. Bármerre is kerekezzünk, legyen az mellék vagy főút esetleg járda, gondunk kell legyen a világításra. Amennyiben ezt elhanyagoljuk, elég jelentős büntetések elé nézhetünk, ha a rend őrei elfognak bennünket. Már igen kedvező áron kapható kerékpár lámpa, ezért jobb minél előbb és alaposan felszerelni a járgányt vele.

Előre, hátulra egyaránt kötelező, akárcsak a kerék küllői közé, hogy oldalról is észrevehetők legyünk. Több változat létezik belőlük fényerejük, energiaellátásuk és méretük szerint is. Van olyan kerékpár lámpa, amelyik pislog vagy éppen folyamatosan világít. Működhet elemről, akkumulátorról, dinamóról igény szerint. Feladatuk, hogy legalább 150 méterről észrevehetővé tegyék a biciklist.

A front oldali termékek ugyanakkor még az utat is megvilágítják a jó haladás érdekében. De nem ezek az egyetlen olyan kiegészítők, amiket felszerelhetünk a kétkerekűre. Ott van még a telefontartó kerékpárra, amire egyre nagyobb az igény. De ki akarna menet közben telefonálni? Nem feltétlenül csak erre alkalmas ma már egy okos készülék, hiszen az navigációs rendszerként egyaránt szolgálhat vagy mérheti a sebességünket, miközben számolja a megtett kilométereket és kijelzi mennyi kalóriát égettünk el menet közben.

Természetesen nem mindegy, hogy milyen típusú az adott telefontartó kerékpárra. Számtalan készülék létezik, amelyeknek gyakran eltérő alakjuk van, így ezt minden körülmények között figyelembe kell venni. Az agardikerekpar.hu oldalon biztosan rábukkanunk arra a termékre, amelyik megfelel készülékünknek. Az ügyesen megalkotott telefontartó kerékpárra védi a berendezést az időjárás viszontagságaitól, miközben könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. Legyünk mindig online és tudjuk merre járunk, hála a speciális mobil rendszereknek!