A kézápoló és műkörömépítő tanfolyam Önt is várja!

Szponzorált tartalom

Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam

Az igényes, esztétikus megjelenés éppen úgy kiterjed az ápolt manikűrre, mint a dekoratív ruházatra. A hölgyek szeretik rendben tudni a körmeiket. Mi lehet annál nagyobb öröm, mint amikor saját maguk alkothatják meg a szebbnél-szebb kreációkat? Az OKJ képzésben elindított kézápoló és műkörömépítő tanfolyam megnyitotta kapuit és Önt is nagy szeretettel várja abban az esetben, ha szeretné kamatoztatni a rendkívüli szépérzékét és kézügyességét.

A manikűrt hivatásszerűen űzők elmondhatják magukról, hogy abba a szerencsés kisebbségbe tartoznak, akiknek a munkájuk a hobbijuk. Ha elmúlt 18 éves és rendelkezik üzemorvosi alkalmasságival, valamint befejezett 8 általános osztállyal, bátran jelentkezzen!

A kézápoló és műkörömépítő tanfolyam garantálja, hogy minden felmerülő kérdésére választ fog kapni, hiszen a szakmát érintő gyakorlati és elméleti terület is részletesen át lesz tanulmányozva. Természetesen részletes tájékoztatást is igényelhet a képzés helyszínén. Ne tétovázzon, jelentkezzen és valósítsa meg az álmát!