A pólók is lehetnek változatosak.

Szponzorált tartalom

lolmarkt.hu

lolmarkt.hu

Számomra a legkényelmesebb öltözék a rövidnadrág, sportcipő és a póló kombináció. Tudom, hogy ez nem valami elegáns, de csak ebben érzem magam igazán kényelmesen magamat. Mikor olyan helyre kell látogatnom, ahol fontos a megjelenés, mindig csak szenvedek a mutatósabb, de a számomra kényelmetlen ruházatokban. Jó persze télen, a nagy hidegekben, szoktam hordani pulóvert is.

A ruhásszekrényem hetven százalékát a pólók teszik. Ezek a kedvenc ruhadarabjaim, egyszerűen imádom őket. Persze jogosan tehetné fel nekem bárki a kérdést, hogy így még is hogyan tudok eléggé változatosan öltözködni? Erre mindig az a válaszom, hogy a póló lehet az egyik legváltozatosabb ruhadarabok egyiket. Ezekből a darabokból rengeteg féle színű, szabású és méretű létezik és én ezekkel mind rendelkezem is. A legfontosabb jellemzőjükről még nem is beszéltem: a pólók a legalkalmasabbak arra, hogy különböző mintákat helyezzenek el rajtuk. A mintás pólók segítenek nekem abban, hogy kifejezhessem magamat. Mostanában arra gondoltam, milyen jó is lenne, ha a saját ötleteimet láthatnám a pólóimon.

Mint kiderült, ezt az igényemet már rég lefedi egy fiatalos, belevaló vállalkozás. Szívből mondom, hogy látogassátok meg ti is a weboldalukat, amit itt érhettek el: lolmarkt.hu. Ajándékot vennétek egy barátotoknak, akiknek van egy kedvenc idézete egy versből? Meglepnétek a tesótokat, akinek egy régi akcióhős az ikonja? Esetleg a kedvenc foci csapatod címerét szeretnéd viccesebb formába hozni? Ezeket itt – és sok mást is – rányomatják nektek a pólókra, amit aztán örömmel hordhatok ti és a szeretteitek is.

Elég csak elmenni személyesen valamelyik üzletükbe, ahol akár azonnal elkészítik nektek a kívánt pólótokat, akár egy darabos mennyiségben is. Mindenben a segítségünkre lesznek. Mi visszük az ötletünket, ők pedig megtervezik és megvalósítják a számunkra, amire nekünk csak rá kell bólintanunk. A lolmarkt.hu profi grafikusokat alkalmaz ennek a feladatnak a kivitelezésére, így a látványos végeredmény garantált. Ennek a szolgáltatásnak az ára függ a mintának a nagyságától és persze a pólók darabszámától is.

Amennyiben nagyobb mennyiségben – 20 darab felett – szeretnénk pólókat nyomtatni a saját mintáinkkal, akkor a megrendelést telefonon, e-mailben, vagy az online ügyfélszolgálaton keresztül tudjuk leadni. Nagyobb mennyiségű tétel esetében transzfernyomással vagy szitanyomással készítik el a termékeket, illetve a digitális nyomás is szóba jöhet, mint lehetőség.

Abban az esetben, ha valaki nem tudja biztosan, milyen mintát szeretne, nem elég kreatív, vagy csak egyszerűen nincs kedve ezzel foglalkozni, az sem probléma. Erre az esetre ott van a lolmarkt.hu weboldalán található rengeteg választási lehetőség. A pólókra nyomott minták tekintetében jó sok lehetőség közül választhatunk, nekem például a személyes kedvenceim a macskás pólók, mert nagyon szeretem ezeket a kisállatokat. Nem mehetek el szó nélkül a trabantos pólók mellett sem. Egy ilyet vásároltam is az apukámnak, aki a mai napig nagy rajongója ezeknek az autóknak.

Eddig csak a pólókról beszéltem, pedig többek között pulóverekre is nyomtatnak mintákat a számunkra. Ebből is rendeltem magamnak egy vicces darabot, a közelgő téli hónapokra való tekintettel.

A termékek átvétele nagyon egyszerű internetes rendelés esetén is, hiszen erről egy futárszolgálat gondoskodik a számunkra. A rendelés során van lehetőségünk megjegyzést is írni, amit eljuttatnak a futárszolgálat számára is, így a termékek átvétele biztosan zökkenőmentes lesz. 10.000 forintos vásárlás esetén a szállítási díjat elengedik a számunkra. Két módon is van lehetőség fizetni: utánvéttel és Barion bankkártyával.

Written By: .