Akciós klímákat hol lehet kapni?

Szponzorált tartalom

Tökéletes klímák

Felelőtlenség mindig a legolcsóbb légkondicionálót választani. Sokan úgy vannak a dologgal, hogy a légkondi, az légkondi, csak hűtsön és jó lesz. Azonban a komfortérzet jelentősen növelhető néhány lényeges szempont figyelembe vételével a klíma választás alkalmával.

A klímaszakáruház.hu oldalon többféle akciós klíma közül is válogathat. Ezek a berendezések egytől-egyig minőséget képviselnek. A gyártók között hatalmas versengés folyik, ezért megpróbálják a lehető legjobb minőséget eladni, ráadásul kedvező áron, mert csak ilyen módon generálhatnak jobb eladásokat a konkurens cégnél. Évről-évre klímák milliói fogynak el világszerte, holott néhány évvel ezelőtt még luxuscikknek számított ez a berendezés. Azonban az ember mindent hajlandó megtenni annak érdekében, hogy az otthonában létrehozhassa a kinti időjárástól függetlenül az optimális hőmérsékletet.

Egy inverteres klíma kiváló erre a célra, hiszen nyáron kellemesen lehűti a lakás, télen pedig kiegészíti a fűtést. Aki akciós klímát választ, az előbb gondolja át, hogy milyen teljesítményre van szüksége! Ez attól függ, hogy mekkora az adott helyiség, ahová fel lesz szerelve a beltéri egység. A másik gyakori tévhit, hogy egy klíma képes lehűteni egy egész lakást. Sajnos ez csak ritkán igaz, mert a válaszfalak, a beltéri ajtók gyakran útját állhatják a légáramlatnak, ami ezáltal nem jut be a különböző helyiségekbe. A szakemberek azt mondják, hogy egy klíma egyetlen helyiségben képes igazán hatékonyan működni.

Aki az egész lakást szeretné hűteni/fűteni, annak egy akciós multi-split klímára vagy parapetes megoldásra lesz szüksége. Az utóbbi könnyebben alkalmazható az újépítésű házak esetén, míg a multi-split általában minden esetben akadályok nélkül beszerelhető. A multi-split egyetlen nagy kültéri egységből és több beltériből áll. Léteznek már olyan modern változatok, amelyeket telefonos applikáción keresztül lehet irányítani, egyenként beállítva ezzel a hőmérsékletet a különböző helyiségekben. A Klíma szakáruház kínálata bővelkedik az innovatív fejlesztéseket használó modellek terén.