Eladó Kft, hol hirdessem?

Szponzorált tartalom

eladó kft

eladó kft

A nagy, adott esetben több milliárdos árbevételű cégek közvetítésére megvannak az offline tevékenykedő tanácsadók. Itt azzal is számolni kell, hogy a jutalék mértékében meg kell fizetni a tanácsadók munkaidejét. Ennél kisebb cég esetében az interneten való hirdetés a célszerű út, ezen belül is  az eladó cégek hirdetéseire specializált oldal!

Eladó Kft hirdetésére használható az uzletresz.com, amely két platformot is működtet:

A standard platform elsősorban a kisebb cégeknek ideális választás, míg a Private a nagyobb cégeknek, ahol a cégeladási folyamat során tanácsadással segítik az eladó Kft tulajdonosát.

A részvények értékpapírnak számítanak, így az eladó Zrt nyilvános hirdetésére más, költségesebb szabályok vonatkoznak. Bt eladása pedig technikailag ugyan lehetséges, de a Bt-re vonatkozó szabályokat nem azzal a szándékkal alkották meg, hogy a beltag személye változzon.

Érdemes felmérni a lehetőségeket, hiszen ettől függhet lényegében az, hogy mennyi idő alatt sikerül vevőt találni. Ez azért lehet fontos, mármint a gyorsaság, ha valaki rövid időn belül, SOS szeretné eladni a cégét. Az eladó Kft hirdetésére is specializálódott weboldal pedig ehhez tud hozzájárulni, hiszen célja, hogy segítsen megfelelő felületet nyújtani az eladó vállalkozásoknak a hirdetéshez, kiszélesítve ezzel a vásárlók körét.

Written By: .