Folyamatosan fejleszthető ERP rendszer

Szponzorált tartalom

Online adatbázis

Ahogy elkezdett fejlődni az informatika világa, úgy váltak egyre hatékonyabbá a vállalatirányítási rendszerek. Kezdetben még minden adatrögzítés papíron történt.

Hatalmas irattárolókban kellett kutakodni a szükséges információ után. Manapság, az ERP rendszer egy „felhőt“ használ tárhelyként, amiben minden adat megtalálható. De ez nem volt mindig így, hiszen a kezdetleges programok külön voltak egymástól. A mai ERP rendszerek legnagyobb előnyét viszont az integrált modulok jelentik.

Így minden egybeolvad és egy teljes egészet alkot. A Flexium precízen megtervezett rendszerének minden modulja tökéletes harmóniában működik.

A számlázás, könyvelés, készletgazdálkodás automatizálhatóak és ezzel ki lehet zárni a hibalehetőségek legnagyobb részét. Azonban az ERP rendszer sem képes mindenre. Ezért a webshopok esetében, CRM rendszerekre van szükség, amikor külső interfészen keresztül tudnak csatlakozni az ERP rendszerhez. A jövőt a folyamatos fejlesztések jelentik, amelyek lehetővé teszik a mobileszközökről való elértést is.