Tegyen fehér rumot az ételbe és italba!

Szponzorált tartalom

Fehér rum

Egy egzotikus nyaralás emlékeit feleleveníthetjük bizonyos ételek, italok fogyasztásával is. A fehér rum azonban nem csak ilyenkor kiváló, sőt, el sem kell menni messzi tájakra, hogy autentikus fajtákat fogyaszthassunk. Ez az egzotikus ital megidézi a Karib-szigetek térségének sajátságos varázsát. Az ütős, tüzes ital tisztán fogyasztva és koktélok alapanyagaként is megállja a helyét.

Remek alapot képez például a frissítő hatású Mojitonak, ami nálunk is nagyon népszerű. A Mojiton kívül, olyan fehér rum alapú koktélok is népszerűek a hazai éttermek, bárok itallapjain, mint a Daiquiri és a Pina Colada. Ez utóbbi a hölgyek nagy kedvencei közé tartozik, az édes ízének köszönhetően, amit az ananász és a kókusz kölcsönöz. Igazi íz-kavalkádot fedezhetünk fel egy ilyen koktélban.

A fehér rum a konyhaművészetben is népszerű alapanyag, ízesítőként használják süteményekhez, mint a rumos golyó vagy a rumos torta. Nem hiányozhat egyetlen bárszekrényből sem. Megrendelhető bármikor a diszkontital.hu webáruházból!