Egyetemistaként is készültem már a cégvezetésre

Szponzorált tartalom

fióktelep fogalma

fióktelep fogalma

Már egyetemista koromban is éreztem, hogy egyszer majd szeretnék mindenképpen vállalkozóvá válni. Persze nem az volt a célom, hogy lehetőleg soha ne legyek alkalmazott, hiszen szerintem dolgozóként felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat lehet megszerezni, melyeket később egy cég vezetőjeként is kamatoztathatok majd.

Igazából már az egyetemi éveim alatt elkezdtem dolgozni azon a területen, ahol terveim szerint majd később vállalkozást szerettem volna indítani. Az egyetem mellett nem volt valami egyszerű a munka, de elég nagy volt a motivációs erőm ahhoz, hogy azért valahogyan megoldjam.

A diploma megszerzése után még pár évet dolgoztam teljes állásban, hogy tovább mélyíthessem az ismereteimet, de aztán egyre közelebbinek éreztem az időt ahhoz, hogy vége belevágjak abba, amire olyan régóta várok: egy saját cég megalapításába.

Ez nem volt ám olyan egyszerű, és igazából számos olyam akadállyal találtam magam szembe, melyek komoly mértékben lassították volna az előrehaladást.

A megoldás egy szolgáltató képében jött el: szekhelyszolgaltatas24.hu. Általuk sikerült egy olyan pozícióból indulnom, mely hatalmas nagy előnyt jelentett.

A weboldaluk is egészen kiváló, hiszen például a fióktelep fogalma is tisztázásra kerül itt, de sok minden mást is tudnék még felsorolni.

Amivel ők foglalkoznak, az tulajdonképpen a székhelyszolgáltatás, és ez az, amit én is igénybe vettem. A székhely, a fióktelep fogalma, és a telephely mind különálló dolgok. Ha valaki egy cég indításán gondolkodik, akkor ezekkel a kifejezéssel fontos tisztában lennie, de a weboldal segít ebben.

Ha székhelyre van szükségetek, akkor ők a lehető legjobb választás! Hiszen olcsón biztosítják azt számotokra, így sokkal, de sokkal jobban jártok, mintha mondjuk egy irodahelyiséget bérelnétek valamilyen horrorisztikus áron.

A legjobb az egészben, hogy igazából nem is nagyon kell a székhelyeden megjelenned, hiszen ők minden adminisztrációs munkát elintéznek helyetted, szóval Neked csak egy valamire kell figyelned: a vállalkozásod mindennapi tevékenységére!

Én biztosan nem lettem volna ilyen fiatalon sikeres vállalkozó, ha ők nincsenek. Hiszen még a fióktelep fogalma is teljesen ismeretlen volt a számomra!

Ez a szolgáltató egyébként egy hihetetlenül segítőkész csapat, ez már a legelső kapcsolatfelvételnél egyértelművé vált a számomra. Minden kérdésemre válaszoltak, és egy pillanatra sem éreztem azt, hogy én egy egyszerű ügyfél lennék a sok közül.

Ha már szóba hoztam a többi ügyfelet, akkor megemlíteném, hogy rengeteg híres és neves partnerrel rendelkeznek már. Hogy pontosan kikről is van szó, azt a weboldalukon is láthatjátok!

Ha ezek a sikeres vállalkozások és cégek is a szekhelyszolgaltatas24.hu csapatát választották, akkor Te miért ne tennél így? Szeretnél egy büszke és menő cégvezetővé válni? Ehhez az első lépés, hogy felveszed ezzel a kiváló társasággal a kapcsolatot!

Written By: .