Új cég, új székhely, új megoldások keresése

Szponzorált tartalom

Székhelyszolgáltató Budapest

Székhelyszolgáltató Budapest

Újabb cég alapításába fogtam bele. A meglévő cégem működésével is elégedett vagyok, de úgy kalkuláltam, hogy érdemes egy más pályán mozgó, egyéb szempontokat is figyelembe vevő vállalkozásban is gondolkodnom. Feltett szándékom újításokkal működtetni az új vállalkozást, és olyan modern megoldásokat is igénybe venni, mint a mostanában egyre divatosabb székhelyszolgáltatás.

A múltkor az edzőteremben gyúrtam és hallottam, ahogy a középkorúnak mondható pasasok beszélgetnek a szekhelycentrum.hu oldalon kínált szolgáltatásokról. Csupa jót hallottam a cégről, kedvező árakra és magas színvonalra hivatkoztak. A Gross cégcsoporthoz tartoznak, stabil és növekvő vállalat. Nem avatkoztam közbe a beszélgetésbe, de amint visszamentem az irodába felnyitottam ezt a weboldalt és elkezdtem ismerkedni vele.

Székhelyszolgáltató budapest témakörben kezdtem keresgélni az oldalon, és elég hamar találkoztam az ajánlatotokkal. Egy darabig görgettem lefele az oldalon, amikor hirtelen szembeötlött a keresett információ. Két oldalon csoportosítva külön-külön feltüntették a csomagárakat Budapesten és Újlengyelen. Épp csak felszínesen átolvastam, hogy három különböző csomagár is van Budapesten. Újlengyel leginkább azért lenne előnyös választás, mert iparűzési adó alól mentes településről beszélünk, és éves szinten rengeteget lehet spórolni. Kiemelkedő megtakarítási lehetőséget kínál a szolgáltatásszektorban ténykedőknek, hiszen, náluk az IPA aránya közelít az árbevétel alaphoz. Szimpatikusnak találtam, hogy ajándék hónapot adnak az ügyfeleiknek. Nem mondják fel könnyen a szerződést, türelmi időt biztosítanak a vállalkozó számára, ha átmenetileg nem tud fizetni.

Nagyon sok mindent el lehet intézni személyes megjelenés nélkül. A befogadó nyilatkozatot is kiállítják, nem szükséges ellátogatni az irodába. A havi postát elküldik a kívánt címre, ismét nem kell odautazni, kézbesítési megbízottal dolgoznak. Ráadásul már az alapcsomag tartalmazza a postai szolgáltatást. Szem előtt tartják az ügyfél kényelmét, a kiszolgálás magas minőségben történik.

A Gross cégcsoport több, mint tizenhatezer elégedett ügyfelet tud felmutatni. Ez kiemelkedően magas szám, és bizonyítja, hogy egy folyamatosan növekvő cégről van szó.

A csomagárak információi után találkoztam a telefonszámukkal és a címekkel. A telefonszám óriás számokkal lett kiírva, nem lehet eltéveszteni. A címek mellett térképes segítséget nyújtanak minden érdeklődőnek.

Meglepődtem, hogy Budapesten milyen sok irodával rendelkeznek. A központi iroda Budán van, ügyvédet és ügyfelet egyaránt szívesen látnak. Az iroda címe alatt pedig kapcsolattartó telefonszámokkal állnak rendelkezésre. A nyitvatartási időről is informálnak, hétfőtől-csütörtökig 16:00 óráig vannak nyitva, míg pénteken 15: 00 óráig.

Amennyiben inkább Pesten térnék be hozzájuk, a Báthory utcában is megtehetem. Emellett a cím mellett is minden további információ a rendelkezésemre állt: térkép, nyitvatartási idő, telefonszám, ügyvezető igazgató neve.

További székhelycímek is felsorolásra kerültek a weboldalon: Budán, a 2. kerületben a Bem József utcában vagy a Nagyenyed utcában a 12. kerületben is megtalálhatjuk őket. Pesten a Ferenciek terénél vagy a Szinyei Merse utcában is érdeklődhetünk.

Újlengyelben személyesen a Petőfi Sándor utcában van lehetőség további kérdésekre választ kapni.

Vidéken pedig számos nagyvárosban várják az érdeklődőket telefonos időpont egyeztetést követően: Veszprém, Szeged, Győr, Pécs, Békéscsaba, Debrecen, Nyíregyháza, Zalaegerszeg vagy Miskolc mind-mind rendelkezik irodával.

Egy megbízható székhelyszolgáltató budapest területén számomra a leginkább kézenfekvő megoldás lenne. A szekhelycentrum.hu teljesen lefedi az egész várost a kínálatával. Hamarosan személyesen fogom felkeresni őket, és nagyon bízom a közös munkában.

Amikor legközelebb visszamegyek az edzőterembe mindenképpen megköszönöm a két srácnak a segítségét, mert jelenleg nem is tudnak arról, hogy milyen sokat lendítettek rajtam, hogy folytassam az új vállalkozásom felfejlesztését.

Written By: .