Hajdu Z80 akár 15 év garanciával

Szponzorált tartalom

Hajdu Z80

A tartállyal ellátott elektromos vízmelegítők nagyon népszerűek, a bevált technológiának és a megbízhatóságnak köszönhetően. Ezt a típust nagyon egyszerű design jellemzi, ami egy habszerelvénnyel körbevont tartály, amit egy vagy két fűtőelem vesz körül.

Ezek kapacitásban a 30 literestől a több 100 literes modellig állnak rendelkezésre. A legjobb elektromos modellek, mint amilyen a Hajdu Z80 is, hosszabb garanciával rendelkeznek, így esetenként ez elérheti a 12-15 évet is.

További előnyük, hogy speciális tűzzománc bevonatuknak köszönhetően, a korrózió ellen is védelmet élveznek. A Hajdu Z80 villanybojler akár 58%-kal is csökkentheti a vízmelegítés költségeit, az innovatív kialakításának köszönhetően.

Nyugodtan élvezheti a zuhanyzás örömeit reggel és este is a Hajdu Z80 vízmelegítőkkel és mégsem kell majd hatalmas összegeket fizetnie az energiaszolgáltatóknak. Ez a modell 4 fős háztartásoknak lett tervezve, így a kisgyerekes családoknak jelenti a legkedvezőbb választást a melegvíz-ellátásra.