Rendkívül változatos a festék színskála

Festék színskála

Még nem késő nekilátni a szobák átfestésének. Ha elég gyorsan dolgozunk, akkor néhány hét alatt az egész lakást újjá varázsolhatjuk és teljesen más hangulatot hozhatunk létre. Már csak az a kérdés, hogy milyen árnyalatokat érné meg alkalmazni. A teljes fazonváltás érdekében, a festék színskála összes elemét vegyük számításba!

Nem lehet eleget hangsúlyozni a tényt, miszerint a sötétebb változatok nyugtatnak, olykor lehangolnak, míg a világosak élénkítik a hangulatunkat. Annak függvényében legyen színezve, hogy az adott helyiségnek milyen szerepet szánunk! Akár szakértő véleményét is kikérhetjük, ha nem boldogulunk a festék színskála elmeivel.

A kontraszt és harmónia fontos, ezért meghatározóak a bútorok, szőnyegek, függönyök színe, mintája. Teljesen eltérő árnyaltot adhatunk bizonyos szobáknak, mint azt eddig megszoktuk. A kísérletezés gyakran remek eredményekkel zárul, ezért ne fosszuk meg magunkat ennek a lehetőségétől! A festék színskála megismerhető online a fabcolor.hu oldalon, ahol kedvező árak várják az érdeklődőket.